Tulpenactie Lionsclubs Brummen en Zuid Oost Veluwe

Op de eerste mooie voorjaarsdag van dit voorjaar hebben de Lionsclubs Brummen en Zuid Oost Veluwe de handen ineengeslagen om samen tulpen te verkopen.
De opbrengsten van deze jaarlijks terugkerende traditie gaan volledig naar een goed doel. Dit jaar is ervoor gekozen de opbrengsten van deze tulpenactie te schenken aan park ’t Goor in Brummen en de KIBOE in Eerbeek. Beide kinderboerderijen hebben moeite om de financiën rond te krijgen door het wegvallen van gemeentelijke subsidies. Tijdens de kerstwensboomactie van Lionsclub Brummen, waarbij iemand uit de gemeente Brummen een wens kon indienen voor een ander uit de gemeente, bleken veel mensen de beide parken een warm hart toe te dragen en daarom zijn deze parken dit jaar het goede doel van de tulpenactie. Het toch immers zonde zou zijn als beide parken verloren zouden gaan voor de dorpen!

Met de inzet van leden van beide Lionsclubs was het een erg geslaagde lentedag, ook dankzij de vele leuke reacties en een succesvolle verkoop van bijna duizend bossen tulpen! Er zijn zelfs enkele spontane donaties gedaan! Park ’t Goor in Brummen en de Kiboe in Eerbeek kunnen beide een prachtige donatie tegemoetzien die ze kunnen besteden aan onderhoud van de parken, de verzorging van de dieren of andere noodzakelijke bestedingen.
Ook zijn de ouderen binnen deze gemeente in het zonnetje gezet: bij de Beekwal in Eerbeek en bij Tolzicht in Brummen zijn als gebaar van de Lions bossen tulpen afgeleverd als voorbode van een fleurig voorjaar. Dit alle mede mogelijk gemaakt door een gulle donateur!